Boekhoudpakketten app

Met een boekhoudpakket automatiseer je een groot gedeelte van je boekhouding. Met een boekhoudpakket kun je gemakkelijk al je inkomsten en uitgaven bijhouden. Wanneer je deze geboekt hebt kan je ze verwerken tot duidelijke overzichten van je financiën. Vaak bieden boekhoudpakketten veel extra’s. Heb je te maken met een kilometerregistratie, productbeheer, relatiebeheer of een rittenregistratie dan zit dit er meestal bij inbegrepen. Het boekhouden gaat steeds sneller en je gaat het nog leuk vinden ook. De techniek staat voorop omdat je tegenwoordig al over een boekhoud app kunt beschikken. Je maakt dan een foto van je nota en deze gaat dan rechtstreeks je administratie in.

Boekhoudpakket laten ontwerpen

Er zijn verschillende manieren om je boekhouding bij te houden. Voor ZZP’ers zijn er boekhoudpakketten die goed afgestemd zijn voor hun behoeften en wensen. Je wilt zo weinig mogelijk tijd kwijt zijn aan je boekhouding. Het is prettig als het pakket betaalbaar is en in een makkelijke taal geschreven. Je bent geen boekhouder maar een ondernemer toch? Dan hebben we de grotere ondernemingen die vaak uitgebreide pakketten gebruiken. Je kunt zelfs een boekhoudpakket laten ontwerpen voor je eigen bedrijf.

Overzicht en grip

Met een bedrijf ben je wettelijk verplicht om een overzichtelijke administratie bij te houden. Verplicht ben je ook om deze 7 jaar te bewaren. De belastingdienst heeft bepaalde punten aangegeven als basisgegevens waarvoor deze plicht geldt.

  • Een grootboek bijhouden.
  • Administratie van debiteuren en crediteuren.
  • Voorraadadministratie.
  • In- en verkoopadministratie.
  • Loonadministratie.

Deze gegevens worden in een boekhoudpakket overzichtelijk bewaart. Hiermee voldoe je ook aan de eisen van de Belastingdienst. Belastingaangiftes worden snel en effectief ingediend. Je houdt overzicht en grip op de financiële situatie van de onderneming. Je pakket kan helpen bij het opstellen van facturen. Het geeft een duidelijk overzicht van de nog te betalen en nog te ontvangen posten. Boekhouden met het juiste pakket kost je weinig tijd en zorgt ervoor dat je je financiële situatie in eigen hand hebt en houdt.