De 5 meest populaire shortleaseauto’s van 2017

2018 nadert, terugkijkend op 2017 zagen we mooie auto’s langs komen. Maar welke leaseauto’s waren het meest pupulair in 2017? Graag nemen we je mee naar de populairste shortlease auto’s van 2017.

Renault Captur

De Renault Captur is een compacte crossover en heeft veel opbergmogelijkheden en heeft een laadvermogen van 523 kg. Door zijn hoge verhoging, geniet je van een goed overzicht op de weg. De auto biedt 5 zitplaatsen aan en is aan te passen om extra ruimte achterin te creëren. De shortlease auto is nu verkrijgbaar vanaf €481,- per maand.

 

Peugeot 3008

De Peugeot 3008 is zeer in trek. De leaseauto bidet vele voordelen. Het pure design van de Peugeot 3008 oogt stoer en toch elegant. De crossover heeft een bestaande carosserievorm gebruikt die is verhoogd en is voorzien van een bijzonder beschermingsmateriaal. Mede hierom is de auto geschikt voor onverharde terreinen. De 3008 is een 2-deurs auto, rijdt op benzine en heeft het energievriendelijke label B meegekregen.  De 3008 is nu ter beschikking vanaf €709,- per maand.

 

Audi A3 Sportback

De A3 is een van de luxere alternatieven in de Golf-klasse. De dynamische daklijnen en markante tornadolijnbieden de A3 zijn sportieve karakter, met doch een slank zijprofiel. De A3 staat bekend om zijn Matrix Led-koplampen, virtuele cockpit en het  semi-autonoom rijden. De Audi A3 sportback is een 5-deurs auto, rijdt op benzine en heeft het energievriendelijke label B meegekregen. De Audi A3 Sportback is nu beschikbaar op Leaseonline.nl  vanaf €720,- per maand.

 

Land Rover Range Rover Evoque

De Land Rover Evoque symboliseert stijl en eigentijdse lifestyle met het gebruik van excentrische lijnen en krachtig schouder in combinatie met een aflopend dak.  Wanneer men de Land Rover least bij LeaseOnline rijden ze niet in alleen in deze geweldige shortlease auto, maar maken zij gebruik van alle voordele die shortlease biedt. De range Rover Evoque is een 5-deurs auto en biedt een laadvermogen van 615 kg. De shortlease auto is na 1 maand dagelijks opzegbaar vanaf €1213,- p/m.

Lease de populairste shortlease auto’s bij Lease online

LeaseOnline biedt met haar Shortlease auto een grote mate van flexibiliteit en auto’s aan. De contracten zijn na 30 dagen dagelijks opzegbaar. En des te langer u rijdt, des te goedkoper het shortleasen wordt. Bekijk de meest populaire lease auto’s van Lease Online, bepaal je eigen voorwaarden en het aflevermoment en rijd binnen 2 dagen al in je nieuwe shortlease auto.