Een tablet is deze tijd niet meer weg te denken uit ons huishouden. Het is heel gemakkelijk om snel iets op op te zoeken en het is toch wat groter en handiger dan iets te moeten opzoeken op je smartphone. Ook wanneer je aan het studeren bent, kan een Ipad heel erg handig zijn. Maar om er daarvoor speciaal een aan te kopen, dat is misschien een brug te ver. Wat dacht je van een Ipad huren? Op die manier kan je heel wat geld besparen dat je dan weer in andere leuke dingen kan steken. 

Ipad huren 

Een Ipad huren, het klinkt misschien wat gek en als iets dat je niet snel zou gaan doen, maar tegenwoordig wordt het toch steeds populairder. Je hebt verschillende soorten abonnementen waarbij je dan maandelijks de huur voor je Ipad betaalt. Na 6 maanden kan je de huur dan verlengen of stopzetten. Je kan zelf de apps installeren die je wilt en het bedrag dat je moet betalen gaat maandelijks automatisch van je rekening, zodat jij naar niets moet omkijken. Alles gaat vanzelf, zodat jij in alle plezier van je gehuurde Ipad kan genieten. 

 

Studie pc huren 

Niet alleen een Ipad huren kan je bij stufdiepc.nl, ook een laptop kan je daar voor een tijd huren. Bij studie pc huren gaat in 4 stappen, welk toestel je ook kiest. Stap 1 is het toestel kiezen dat je wil huren, ofwel een laptop ofwel een Ipad. Stap 2 is de mogelijke extra’s kiezen en de papieren invullen. Stap 3 is vervolgens de eerste maand huur betalen alsook de borg en stap 4 is je Ipad of laptop binnen de 5 dagen thuis bezorgd te krijgen! Ook kan je ervoor kiezen om het toestel gratis af te halen! 

 

Voor elk wat wils 

Bij studie pc een toestel huren, dat zorgt ervoor dat je de keuze hebt uit heel wat toestellen. Zo is er een mini laptop waaruit je kan kiezen of een Ipad Air 2. Ook kan je kiezen voor een standaard laptop of een budget laptop als je er niet te veel geld aan wil uitgeven. Al vanaf 15 euro per maand kan jij een toestel huren, zeg nu zelf, dat is geen geld! Bij problemen met het toestel neem je zo snel mogelijk contact op met studie pc en zij doen al het nodige! Op deze manier kan jij genieten van een Ipad of laptop aan een heel scherp prijsje per maand!