Ben je op zoek naar een leuk groepsuitje in de winter? Of een speciale activiteit met kerst? Wij van Uitjesbureau Utrecht geven je graag ideeën om een leuke activiteit voor je collega’s te organiserenin de koudere maanden!Van een winterse wandeling met warme chocomelk en liedjes zingen bij het kampvuur tot aan een gezellige Pubquiz in een leuke bar in Utrecht. Wij zijn van alle markten thuis.

Groepsuitjes in de winter

De koude maanden duren voor je gevoel vaak het langst en daarom is het belangrijk om iets leuks te ondernemen met je collega’s. Wij raden je aan omlekker naar buiten te gaan. In de winter zit iedereen vaak binnen en loop je naast veel beweging, ook frisse lucht mis! Daarnaast heb je buiten veel meer ruimte om leuke activiteiten te ondernemen én als je leuk en fanatiek meedoet, krijg je het vanzelf warm! Kies voor een groepsuitje waarbij iedereen actief bezig is. Hoe leuk is het om tussendoor een kleine pauze in te lassen voor een kop warme chocomelk of Hollandse erwtensoep? Op deze manier maak je jouw groepsuitje in de winter een groot succes en trek je je collega’s uit hun jaarlijkse winterdip!

Indoor groepsuitjes

Zijn veel collega’s minder mobiel of al op leeftijd? Dan is een indoor groepsuitje voor jouw team misschien een beter idee. Ook met een indoor teamuitje kun je een gezellige middag beleven, zolang je maar de juiste activiteiten uitkiest. Het is leuk om in de winter een gezellige, warme en donkere locatie te kiezen waar je bijvoorbeeld een Hollandse Pubquiz kunt organiseren. Een Pubquiz kan gemaakt worden in verschillende thema’s en het is zelfs mogelijk je eigen thema inclusief eigen vragen, toe te voegen. Wil je ondertussen genieten van winterse hapjes en een lekkere alcoholische (of niet) versnapering? Wij regelen het voor jullie! In overleg met de horecalocatie is vaak veel mogelijk.

Locaties in Utrecht voor een groepsuitje

Voor onze indoor groepsuitjes werken wij samen met diverse horecalocaties in Utrecht. Wij nemen dit altijd mee in de offerte, maar de locaties zijn altijd op voorbehoud van beschikbaarheid. Heb je nou zelf een leuke locatie in gedachte die ook over een aparte ruimte beschikt? Of willen jullie deze keer een uitje organiseren op kantoor? Alles is mogelijk bij ons en samen zorgen wij voor een geweldige ochtend, middag of avond! 

Er zijn tijdens de koude wintermaanden genoeg leuke activiteiten om te ondernemen. We hopen dat we je hiermee een beetje inspiratie hebben gegevenoor een leuk groepsuitje Utrecht!

Over Uitjesbureau

Uitjesbureau is gevestigd in Amsterdam en is al 21 jaar trotse voorloper op het gebied van originele, interactieve en innovatieve bedrijfsuitjes op hoog niveau in heel Nederland. Ieder jaar verrassen we de markt met uitdagende concepten. Ons ervaren team bestaat uit gemotiveerde event managers die werken vanuit passie en creativiteit.