Teamontwikkeling, samenwerking en leiderschap hoeven niet moeilijk te zijn. Door leiding te geven vanuit nieuw verbindend leiderschap ben je in staat om duurzame verandering in te zetten. Maar wat is deze vorm van leiderschap en hoe doe je dat?

Nieuw Verbindend Leiderschap

Als leidinggevende heb je behoorlijk wat in je mars, maar soms weet je niet hoe je met je team vooruit moet. Vergaderingen die niet constructief verlopen of veranderingen waar je mensen niet mee dreigen te gaan. Nieuw Verbindend Leiderschap is voor leidinggevenden die het verschil willen maken. Een leider die zich laat zien en horen en tegelijkertijd open staat voor zijn omgeving. Uit ervaring weet ik dat deze vorm van Nieuw Leiderschap werkt. Het leidt je terug naar de vermenselijking van werk en maatschappij en biedt je tools om duurzame veranderingen in te zetten. Een vorm van leidinggeven waarbij richting geven en ruimte laten, betrokkenheid en verbinding centraal staan.

Groeien met business coaching

Als executive en business coach heb ik meer dan 4.000 uren op de klok staan. Als een van de weinige coaches in Nederland (er zijn er slechts 13) ben ik in bezit van wereldwijde certificering op het hoogste niveau (Master Certified Coach). Jarenlang heb ik als internationaal leiderschap facilitator, vele duizenden mensen getraind en geïnspireerd; en gewerkt met leidinggevenden uit 48 verschillende landen.

In een business coaching traject help ik je om jouw verbindende vermogen als leidinggevende te ontdekken en verder te ontwikkelen. We gaan op zoek naar jouw drijfveren en onderzoeken hoe jouw houding bijdraagt aan het bereiken van de resultaten. Vervolgens gaan we kijken hoe jullie als team werken. Door inzicht te creëren in jou als persoon en het effect van jouw manier van leidinggeven op het team kunnen we antwoord gaan geven op vragen als: hoe creëer je betere samenwerking, meer werkplezier en een positieve teamspirit? Of hoe zorg je ervoor dat je niet doorlopend brandjes blust en dat je mensen hun eigen verantwoordelijkheid nemen?

Door hier actief mee bezig te zijn ontdek jij de leider in jezelf die aandacht heeft voor ratio én emotie. Dit leidt tot krachtige resultaten in een positieve werkomgeving.

Persoonlijke begeleiding van business coach Marco Buschman

Dankzij mijn jarenlange ervaring als leidinggevende bij de Koninklijke Luchtmacht en in het bedrijfsleven weet ik voor welke uitdagingen je kunt komen te staan. Ik deel dan ook graag mijn persoonlijke inzichten, kennis, angsten, fouten en eureka-momenten zodat je hiervan kunt leren. Ik laat je ervaren wat ervoor nodig is om die impactvolle leidinggevende en bovenal mens te kunnen zijn die jij ambieert. In een business coaching traject kun je het volgende van mij verwachten

  • Ik ben energiek, direct en daag je uit. Je vragen pak ik praktisch en oplossingsgericht aan.
  • Productiviteit en positiviteit gaan bij mij samen. Zodat een sfeer ontstaat waarin mensen bereid zijn samen te werken en ze tegelijkertijd kunnen groeien.
  • ‘You can run, but you cannot hide’ – ik fluit je liefdevol terug. En nodig je uit nog eens in de spiegel te kijken en te heroverwegen of je de beste stelling neemt.

Wat levert business coaching je op?

Een coachingstraject is interactief: als Master Certified Business Coach daag ik je uit om anders te denken, voelen en doen. Ik maak je bewust van de impact die jij hebt op je manier van ondernemen en leidinggeven. Hier hoort niet alleen leidinggeven op de werkvloer bij, maar ook leiding nemen over je eigen leven. Iedereen die een coachingstraject met mij aan durft te gaan loopt de deur uit met het gevoel dat je écht verder kunt.

Ik zorg dat je minimaal 5 nieuwe inzichten hebt waar je direct mee aan de slag kan zodat jij met een combinatie van gevoel en verstand nieuwe stappen kan zetten richting verandering. Dit levert het je nog meer op:

  • Verbeterde samenwerking op sfeer én inhoud
  • Lager personeelsverloop
  • 53% meer motivatie om zich in te zetten voor het bedrijf (TDA resultaat)
  • Cultuurverandering met hechtere teams als gevolg
  • Bewuste keuzes in lijn met rationele en emotionele behoeften
  • Meer energie en focus

Zelf aan de slag met business coaching

Gun jij jezelf die verandering die je zo graag zou willen bewerkstelligen? Laat van je horen via dit formulier. Dan bel ik je binnen uiterlijk een paar dagen om een vrijblijvende kennismaking met je in te plannen!