Leren en ontwikkelen van personeel is voor iedere organisatie een belangrijk speerpunt. Uw personeel zo goed mogelijk opleiden kan nog wel eens lastig zijn. Want als leren niet uw core business is, waar haalt u dan de tijd vandaan om alles op het gebied van leren en ontwikkelen te regelen? Dan maakt u gebruik van ‘Learning Outsourcing’ van Bloomville.

Wat is Learning Outsourcing?

Learning Outsourcing; het leren en opleiden van uw personeel uitbesteden. Niet het daadwerkelijke leren, dat zal uw personeel toch echt zelf moeten doen, maar het creëren, optimaliseren en organiseren van de leeromgeving. Dat is wat Learning Outsourcing bij Bloomville inhoudt. Leren en ontwikkelen gebeurt anno 2018 op veel verschillende manieren. E-learning, trainingen of informeel leren (leren op de werkplek). Voor al deze gevallen en om dit te managen is er Learning Outsourcing.

Leersysteem organiseren is een dagtaak

Bij al dat leren en ontwikkelen komt een hoop kijken; administratie, de goedkoopste aanbieder zoeken, prijs-kwaliteit verhoudingen bekijken. Dit is allemaal niet meer nodig als je kiest voor Learning Outsourcing. Het geeft je een alles-in-1 oplossing en bespaart je geld, energie en tijd. Omdat je het uitbesteedt en iedere maand netjes een overzicht te zien krijgt, houd je inzicht in de prijs en kwaliteit van het leren en de opleidingen.

Redenen voor Learning Outsourcing

Kortom; een leeromgeving op die manier inrichten zodat uw personeel er zoveel mogelijk aan heeft, dat is een dagtaak! Daar heeft u er naast uw gewone werkzaamheden geen tijd meer voor. Bloomville begrijpt dat. Zij nemen u graag alle zorgen uit handen en zorgen er tegelijkertijd voor dat uw personeel geniet van de beste opleiding tegen de beste prijs. Tevreden en goed opgeleid personeel is immers ook weer een pluspunt voor uw bedrijf. Nog niet overtuigd? Hieronder vindt u de redenen om te kiezen voor Learning Outsourcing  van Bloomville.
• Meer grip op opleidingsleveranciers en opleidingskosten
• Minder tijd kwijt aan het zoeken, boeken, bestellen en vergelijken van trainingen, opleidingen, examens en coaches
• Er is maar een systeem nodig om het leren mogelijk te maken
• Een aanspreekpunt voor support, het beantwoorden voor leervragen van studenten
• Geen administratieve rompslomp meer; dat besteedt u ook uit
• Medewerkers krijgen meer keuzevrijheid bij het kiezen van de beste leeroplossing
• Meer inzicht in leerthema’s, onderwerpen en leerbehoeften
Benieuwd wat Learning Outsourcing voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Het uitbesteden van leren door middel van Learning Outsourcing