Op zoek naar een baan in het onderwijs

Ben je op zoek naar een baan in het onderwijs of zoek je voor je onderwijsinstelling nieuwe en bekwame werkkrachten? Dan ben je bij Nivvo aan het juiste adres. Je vindt er niet alleen als werkzoekende talloze vacatures. De site heeft ook een grote database met allerlei docenten waar je als school misschien wel de juiste persoon kunt vinden. Ze werken reeds meer dan tien jaar binnen de onderwijssector om de best mogelijk passende combinaties te vinden.

Meld jezelf als docent aan

Je kunt als werkzoekende in het onderwijs een open sollicitatie sturen naar de website en zij zorgen er dan voor dat je gegevens in de database komen staan. Jouw gegevens worden op die manier beschikbaar voor scholen die op zoek zijn naar capabel personeel. En jou op deze manier dus makkelijk kunnen vinden.

Meld je vacatures aan

Als je als school op zoek bent naar personeel kun je er bij Nivvo van verzekerd zijn dat ze alleen bekwaam en bevoegd onderwijspersoneel opnemen in hun database. Alle werkzoekende docenten hebben voeling met jongeren en werken ook graag in het onderwijs. Heb je een openstaande vacature die je als school graag op de juiste wijze, dus met de juiste kandidaat, vervuld wilt zien? Stuur de vacature dan met behulp van het contactformulier naar Nivvo en zij zorgen ervoor dat deze geplaatst wordt.

Verschillende schooltypes

Nivvo beschikt over vacatures voor uiteenlopende schooltypes. Zo vind je er vacatures voor het voortgezet onderwijs (zowel regulier als speciaal) maar ook voor mbo en hbo en specifiek gericht op gepensioneerde docenten. Je kunt kiezen voor de optie Alle vacatures, maar als je dat te breed vindt kun je het verkleinen tot een bepaald onderwijstype. Je krijgt dan de vacatures die daar te vinden zijn op je scherm te zien. Staat er niks bij van je gading of niets dat aansluit bij jouw opleiding of ambitie? Stuur dan een open sollicitatie.

Extra informatie

Je kunt op de website ook veel informatie vinden voor zowel docenten als scholen, maar ook over Nivvo zelf. Ben je als docent op zoek naar een nieuwe baan maar wil je bijvoorbeeld ook meer informatie over werkdruk, flexibel werken of een sollicitatietraining? Ook daarover vind je op de site voldoende informatie. Ook voor werkgevers telt dat zij extra informatie op de site kunnen vinden, bijvoorbeeld over de eisen waaraan nieuwe werknemers voldoen om op de site te mogen komen staan maar ook wat voor mogelijkheden er allemaal zijn om de juiste nieuwe mensen te vinden voor je school.