Vakantie is de tijd van het jaar waarin we de kans krijgen om onze liefde voor onze gezinnen te tonen, onze dankbaarheid aan onze medewerkers te uiten en onze waardering te tonen aan onze zakelijke partners. Meestal doen we dit door middel van het geven van relatiegeschenken.

En wie houdt er niet van originele relatiegeschenken, toch?
Nou, het blijkt dat als het gaat om relatiegeschenken, niet veel mensen uitkijken naar verrassingen bij de post. Dit jaar heb ik vooral veel gefrustreerde tweets en Facebookberichten zien rondvliegen … van “Oh nee! Weer originele relatiegeschenken die ik niet nodig heb of “Het is weer de tijd van originele relatiegeschenken … tijd om alle rotzooi die ik heb gekregen van andere bedrijven weg te doen. ”

Ben jij op zoek naar echt originele relatiegeschenken?
Wij hebben we de hele wereld rondgereisd op zoek naar inspirerende, creatieve en andere originele relatiegeschenken die kunnen helpen bij elke gelegenheid die je wilt vieren of markeren. Veel van onze originele relatiegeschenken zijn uniek en waarschijnlijk niet te vinden in de winkelstraat. Eeuwenlang werden relatiegeschenken gegeven als symbool van waardering, liefde, respect of dank (en om vele andere redenen ook). Waar je ook naar op zoek bent of naar wie je ook koopt, er zijn meer dan 30 verschillende soorten originele relatiegeschenken. Van verjaardag tot bruiloft, eten en drinken tot originele zakelijke relatiegeschenken.

Wat koop je voor de klant die alles al heeft?
We kennen allemaal wel iemand waarvoor het echt moeilijk is om iets leuks te kopen. Online kun je honderden unieke, prachtige en originele relatiegeschenken vinden; dus je weet zeker dat je het perfecte cadeau vindt voor wie je wat koopt. Om je geschenk echt speciaal te maken is het leuk om een personalisatie te plaatsen op een item. Bijvoorbeeld een foto op een mok, wat betekent dat je een speciaal geschenk kunt omzetten in een extra speciaal, kostbaar bezit. Of je nu een persoonlijk geschenk maakt door een initiaal in glas of hout te graveren, een naam te borduren op een sporthanddoek of een etui. Met een origineel relatiegeschenk zal je je relatie echt blij maken!