Niet zeker van je baan? Maak gebruik van short lease

In de huidige economie worden niet veel vaste banen meer direct weggegeven. Mocht je daarom twijfelen of het beter is om met het openbaar vervoer te gaan of met de auto in je volgende baan, dan is het goed om in de tussentijd niet meteen te investeren in een auto, maar gebruik te maken van shortlease. Het is mogelijk om op deze manier geld te besparen en toch gebruik te maken van een auto.

Snel indruk maken als adviseur met een nieuwe auto

Wil je echt een goede indruk maken dit keer en is je huidige vervoermiddel niet bepaald indrukwekkend? Lease dan een auto voor een korte periode. Niet alleen kun je dan laten zien dat je in het bezit bent van een auto, maar kun je ook kiezen voor een nieuwe auto. Kies bijvoorbeeld voor nieuwe Ford Fiësta, nieuwste Landrovers of de kakelverse Kia Rio. Auto’s waarvan je hiervoor nooit had durven dromen, kun je nu gemakkelijke short leasen.

 

Shortlease is ideaal voor de ZZP-er van nu

Ben je afhankelijk van aa

 

n huis gebonden projecten ob ben je juist afhankelijk van het woon-werkverkeer? Het kort huren van een auto past dan perfect bij je situatie. Heb je eenmalig 1 maand een auto nodig, bijvoorbeeld bij een eenmalige opdracht aan de andere kant van Nederland? Of is het financieel verstandiger om te kiezen voor het leasen van een auto in plaats van het kopen van een auto voor de belastingaftrek. Dan adviseren wij om te kiezen voor short lease. Het voordeel hiervan is dat je een vast bedrag per maand betaalt en je je geen zorgen hoeft te maken over onverwachte onderhoudskosten zoals reparaties, garagekosten, Apk-keuringen en de jaarlijkse reiniging van de auto.