Iedereen heeft wel eens een vak in zijn of haar richting waar hij mee worstelt. Het jammere zou zijn dat je omwille van dat vak je diploma niet kan halen. Je doet je best en zet je helemaal in voor het vak, maar toch wil het maar niet lukken. Geen paniek, dat wil niet meteen zeggen dat je opleiding verloren is. Schakel de professionele studiebegeleiders in van studielab! 

Statistiekbegeleiding

Is statistiek niet meteen jouw sterkste vak? Dan hoef je niet meteen te panikeren. Bij studielab.nl kan je namelijk hulp vragen aan studie begeleiders. zij kunnen jou specifiek statistiekbegeleiding bieden. Of je nu statistiek op zich beter wil gaan begrijpen of statistische analyses moet gaan uitvoeren, met eender wat je problemen hebt, de begeleiders kunnen jou er in bijstaan. Zo hoef jij niet in paniek te slaan en te denken dat jouw diploma verloren is omwille van dat ene vak dat niet wil lukken.

Scriptie nakijken 

Het schrijven van een scriptie is erg belangrijk, maar studie begeleiders merken uit ervaring wel dat het vaak voor heel wat studenten erg lastig is. Ze vinden vaak niet de begeleiding op school die ze zouden moeten krijgen en krijgen het daarom niet voor elkaar. Studielab.nl biedt begeleiders om een scriptie nakijken mogelijk te maken. Hier en daar wat corrigeren, feedback geven over de scriptie of een deel daarvan, ze doen het allemaal!  

Waarom studielab.nl? 

Verschillende redenen om jou te laten begeleiden door studielab.nl. In de eerste plaats zijn ze erg flexibel en passen ze zich aan naar jou. Wil je graag face-to-face gesprekken of eerder online begeleiding? Beide is mogelijk. Bovendien rekenen ze lage uurtarieven aan en ben je zeker van mensen die hun vak door en door kennen. Een voor een zijn ze gepromoveerd, hebben ze jarenlange ervaring en zijn ze zelfs docent of onderzoeker op de universiteit.