Rochewood investeert in gezamenlijk succes

Rochewood is opgericht in 2011 met een duidelijke visie: een succesvolle dienstverlener zijn op het terrein van banking en insurance door zich te onderscheiden op het gebied van flexibiliteit en specialistische kennis. Onze opdrachtgevers herkennen onze drive om samen met hen succesvol te opereren. Daarbij gaan we geen uitdaging uit de weg, want lef, dat hebben we ook. Maar niet alleen met onze opdrachtgevers werken we samen om succesvol te zijn. Om te kunnen excelleren als dienstverlener hebben we collega’s nodig die zich onderscheiden als specialist op specifieke kennisgebieden. Die inhoudelijke kennis moet worden opgebouwd en dat doen we op de Rochewood-manier, dus samen. We ondersteunen en coachen onze mensen bij hun persoonlijke en professionele groei. Dat vraagt een investering die we graag doen, want alleen samen kunnen we succesvol zijn.

 

Creëer nog meer toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers

Bij Rochewood hebben we vacatures voor schadebehandelaar. De schadebehandelaar vervult een spilfunctie bij het afhandelen van een schade door zich te verdiepen in de polisvoorwaarden, helder te communiceren naar de cliënt, waar nodig experts in te schakelen en uiteindelijk een voorstel te doen om de schade al dan niet te vergoeden. Door de variatie aan werkzaamheden is dit een afwisselende en uitdagende functie. We zoeken mensen met ervaring in het afhandelen van schades op het gebied van motorrijtuigen, letselschade of brandschade die toe zijn aan een volgende stap in hun carrière. Uiteraard verwachten we ook dat je bereid bent om opleidingen te volgen om je voor te bereiden om op een hoger niveau te opereren en nog meer toegevoegde waarde te creëren voor onze opdrachtgevers.

 

Vacatures schadebehandelaar om het beste uit jezelf halen

Als gereputeerd dienstverlener heeft Rochewood een naam op te houden. Heb jij de ambitie en de potentie om je op ons niveau te manifesteren? Bekijk dan onze vacatures voor schadebehandelaar. Of doe een open sollicitatie via onze website. Wij vragen minimaal 3 jaar ervaring als schadebehandelaar met kennis van de zakelijke markt. Daarnaast verwachten we dat je minimaal de WFT-certificaten Basis en Schade particulieren in bezit hebt om op die basis verder te bouwen. Het beste uit jezelf halen doe je samen met Rochewood.