Binnen je bedrijf streef je er altijd naar dat de werkzaamheden goed worden uitgevoerd. Om dit steeds te kunnen garanderen, is het nodig om af en toe je personeel een cursus te laten volgen. Bijvoorbeeld wanneer de branche waarin jullie werkzaam zijn onderhevig is aan veranderingen, of wanneer er bijvoorbeeld een nieuw systeem wordt geïntroduceerd. Maar daarnaast is je medewerkers een algemene cursus, zoals een taalcursus, laten volgen ook zeker de moeite waard. Hiermee til je de kwaliteit van de werkzaamheden naar een hoger niveau.

Communiceren met klanten in het buitenland

Heb jij tot nu toe met je onderneming alleen de focus gelegd op klanten binnen Nederland? En vind je het nu tijd om internationaal te gaan? Dan is het ook belangrijk dat je goed met deze klanten kunt communiceren. Het komt natuurlijk voor dat je Nederlandse bedrijven in het buitenland vindt, maar voor het grootste gedeelte zal dit niet zo zijn. Daarom is het verstandig om een taalcursus te volgen voor bijvoorbeeld zakelijk Engels, zodat je moeiteloos een e-mail kunt opstellen of een telefoongesprek kunt voeren.

 

Verbeter de kwaliteit van de werkzaamheden

Ook al je alleen binnen Nederland werkzaam bent, kan een taalcursus Nederlands een goede optie zijn om het taalniveau van je medewerkers even wat op te frissen. Tegenwoordig worden er in veel e-mails nog spelfouten gemaakt, zijn veel teksten op websites verre van foutloos en komt het zelfs voor dat er bij belangrijke presentaties nog een foutje in de sheet blijkt te staan. Voorkom dit soort blunders en volg met z’n allen een korte cursus Nederlands om de spelling en grammatica op te frissen.

 

Taalcursus op maat

In ieder bedrijf is er weer behoefte aan iets anders. Daarom biedt Babel verschillende taaltrainingen voor bedrijven aan. Zo is er een zakelijke taaltraining, waar vooral de focus ligt op welke dingen je tegen kan komen in het buitenland op het gebied van communicatie. Of laat jezelf en je personeel trainen op het gebied van de klant overtuigen in de Engelse taal. Wat je ook zoekt, voor elk bedrijf is er wel iets te vinden om het huidige taalniveau te verbeteren.