Ben jij ondernemer met personeel? Of leidinggevende in een bedrijf? Dan weet je vast en zeker hoeveel werk het is om de personeelsadministratie te doen. Alleen al de loonadministratie kost zeeën van tijd. Vragen die ingevuld moeten worden, zoals “werkt uw werknemer in een helikopter?” geven veel ondernemers het idee dat ze hun tijd aan het verdoen zijn. En die tijd kunnen zij juist erg goed gebruiken voor de bedrijfsvoering.

Daar komt het payroll bedrijf dan om de hoek kijken. Het payroll bedrijf is een derde partij die fungeert als juridische werkgever van jouw medewerkers. Nog steeds heb jij de leiding en doe je zelf de werving en selectie. Maar alle zaken als pensioen, loonadministratie, verzekeringen en nog veel meer zijn niet meer jouw zorg. Het enige wat jij hoeft te doen, is maandelijks een factuur betalen!

Een payroll bedrijf brengt veel voordelen met zich mee

Zoals gezegd hoef je, wanneer je gebruik maakt van de diensten van een payroll bedrijf, zelf niet meer veel te regelen wanneer het aankomt op personeel. Een goed payroll bedrijf zorgt aldus voor volledige ontlasting. Alle risico’s liggen nu bij de juridische werkgever: de payroller! Dat is ideaal. Het scheelt je een hoop zorgen en vooral ook ontzettend veel tijd. De payroller houdt contact met relevante instanties en zorgt dat de contracten altijd netjes kloppen. Een goede keuze dus, voor veel verschillende soorten werkgevers. Tegenwoordig wordt payrolling toegepast in uiteenlopende branches. En met succes!

Kies altijd voor een professional wanneer het aankomt op payrolling

Heb jij interesse gekregen in meer informatie over payrolling? Accord is een echte expert op dit gebied. Dit payroll bedrijf helpt je graag verder met vragen die je hebt. Zo kun je bijvoorbeeld klikken op de volgende link voor meer informatie. Je kunt natuurlijk ook altijd bellen of mailen naar Accord. Bellen kan naar 035 – 524 39 00. Mailen kan naar info@accord.nl.