Dagelijks komen er duizenden mensen naar Nederland voor hun werk. Expats die hier tijdelijk komen wonen of zakenmensen die hier enkele dagen verblijven. Voor hen is het prettig om in Nederland gebruik te maken van een auto, maar meestal beschikken zij hier niet over. Na aankomst op Schiphol is het dan een interessante optie om gebruik te maken van de auto huren Schiphol service van BB&L Autoverhuur. In deze blog krijg je meer informatie over deze service.

 

Geen wachtrij

Reist u via het vliegveld van Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven en heeft u geen zin om in de rij te wachten voor het huren van een auto? En houdt u ook niet van extra tarieven voor allerlei verzekeringen? BB&L Autoverhuur is dan dé oplossing. Zij bieden namelijk een service aan waardoor u niet meer hoeft te wachten op uw huurauto. Zo bent u al onderweg naar uw zakelijke afspraak terwijl de rest nog staat te wachten in de rij.

 

100% all-in tarieven

De huurtarieven van BB&L zijn all-in, wat wil zeggen dat u achteraf niet voor onvoorziene kosten komt te staan. Dit tarief is inclusief vrije kilometers, een WA- en casoverzekering voor West Europa en BTW. Ook bent u zonder extra kosten verzekerd voor persoonlijke ongevallen en diefstal terwijl u ook nog eens een verlaagd extra risico heeft!

 

Ruim aanbod

Altijd een keuze uit merken als Ford, Renault, Opel, Volkswagen en Volvo. Zo zult u altijd de ideale auto vinden bij BB&L. Het wagenpark bestaat uit diverse merken en modellen, in iedere prijsklasse. En wilt u een auto huren voor één dag of voor onbepaalde tijd? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

 

Via de car hire Amsterdam Airport service van BB&L Autoverhuur is het mogelijk, ook voor Engelstalige, om alvast je auto online te reserveren. Zo start hun zakelijke verblijf in Nederland optimaal.